Close Menu

Plaatbevestigers

In ons assortiment vindt u een groot aanbod plaatbevestigers voor het creëren van schroefdraad in dun plaat materiaal. Hierbij kunt u denken aan onder andere lasmoeren, lasbouten, inpersmoeren, inpersbouten, inpersbussen, fels moeren en blindklinkmoeren. Bekijk ons ruime assortiment bevestigingsmiddelen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bevestigingsmateriaal voor dun plaatmateriaal

Voor het maken van een schroefdraad bevestiging in dunne platen zijn verschillende mogelijkheden:

Lassen of inpersen

Lasmoeren en lasbouten worden, zoals de naam al zegt, aan de plaat vast gelast, waardoor er een stevige en lang houdende constructie gecreëerd wordt. Een nadeel van deze techniek is dat het oppervlak van het te verbinden materiaal wordt aangetast. Lasmoeren en lasbouten zijn onder andere verkrijgbaar in Aluminium, Roestvaststaal en koper coated.

 Inpersmoeren en inpersbouten zijn ontworpen om mechanisch, via inpersen, snel en eenvoudig schroefdraadelementen in verschillende metalen aan te brengen. Inpersbouten en inpersmoeren zijn onder andere verkrijgbaar in staal, RVS en aluminium. Een voordeel van inpersen is dat het oppervlakte van het te verbinden materiaal niet wordt aangetast.

Groot aanbod plaatbevestigers en andere bevestigingsmaterialen

Welke soort bouten, moeren en bussen geschikt zijn voor uw project is onder andere afhankelijk van de te verbinden materialen.

Wilt u meer weten over de beste plaatbevestigers voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Weet u al welke bevestigingsmaterialen u nodig hebt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan